Micro Blogg

@gestaltoslo

Priser 2023

Til mine nåværende og fremtidige klienter!


Jeg har prøvd mitt beste å holde mine priser lave, jeg har derfor ikke hatt noen prisøkning de siste par år. Dessverre har også jeg, nå fått såpass mye økning på mine driftskostnader, så jeg ser meg nødt til å øke mine priser fra Januar 2023 med 10% av grunnbeløpet (så legges MVA på dette).

Uforståelig nok økte også myndighetene prisen på psykoterapi tjenester med å kreve 25% mva fra 2021, dette igjen gjør det jo vanskelig for "folk flest" å prioritere sin mentale helse - min bransje jobber iherdig med å få dette reversert!
Om anledningen byr seg, snakk gjerne om dette til de som kan påvirke politikerne til å komme på bedre tanker!

Alt vel!

Kim
Gestalt Psykoterapeut Mngf


photo-1609554496796-c345a5335ceb

Post Pandemi

Vedr. Smittevern

Gestalt Oslo forholder seg fremdeles til FHI retningslinger for å kunne ta imot klienter fysisk i terapipraksisen.
Noen klienter ønsker heller terapi via videokonferanse eller telefon, det er selvfølgelig også mulig.

Velkommen!

Begrenset kapasitet

På grunn av økt pågang, har jeg noe begrenset kapasitet for online bestilling - du er velkommen til å ta kontakt via mail for å evt sjekke om jeg kan ta imot deg.

Alt vel !

autumn-3186876_1920

A new 2021

Beginning of the year, new goals and regimes seems to be a hot topic these days. In my opinion, one good thing with all these endeavors of self improvement, is the fact that there is a general acceptance of failure 😅. In times of isolation, this might be an opportunity to explore your solitude, how you perceive yourself and your relationships, what is essential for your wellbeing, your needs and desires?

Care about your mental health, embrace yourself and your surroundings with openness, patience, compassion and love.
I will at least try


Jan 21, Bob Marley

MVA 25% Mental helse

Varslet prisøkning fra Jan. 2021:


Dessverre så har det i statsbudsjettet for 2021 blitt vedtatt at komplementær og alternativ behandling nå skal betale 25% MVA, dette innbefatter psykoterapi.
Det er vanskelig å forstå at dette er noe myndighetene ønsker, det er store utfordringer innen psykisk helse, svært lange ventetider, vanskelig og få et tilrettelagt tilbud etter brukers behov mm..
Norsk Gestaltterapeutforening & Norsk Forbund for Psykoterapi som jeg er tilknyttet jobber aktivt videre for å finne en løsning til beste for våre klienter og sine medlemmer, men slik saken står i dag er det intet unntak for gestaltterapeuter.
Jeg vil vurdere en etisk prissetting for studenter, trygdet og de utenfor arbeidslivet, ellers ser jeg meg også nødt til å justere prisene iht MVA plikten som innføres fra 1.1.2021.

Smittevern

Vedr. Smittevern, Covid 19/Corona.


Gestalt Oslo forholder seg til FHI retningslinger for å kunne ta imot klienter fysisk i terapipraksisen. Noen klienter ønsker heller terapi via videokonferanse eller telefon, det er selvfølgelig også fremdeles mulig.

Gestalt Oslo, kan ta imot klienter fysisk under følgende forutsetning:

  • Behandlingen kan ytes på minimum to meters avstand
  • Det må ikke foreligge symptomer på luftveisinfeksjon
  • Det må ikke være risiko for dråpesmitte
  • Ingen av partene er pålagt karantene/isolasjon

Ref: FHI
Virksomheter som utfører komplementær og alternativ medisin

Skal folk fortsatt ha tilgang til terapi?


Mental helse er en økende utfordring, spesielt blant våre unge, regeringen sier de vil satse på et godt og variert tilbud innen psykisk helse, WHO oppfordrer til å tilrettelegge for komplementær behandling - da er det helt utrolig at vår regjering har fremmet forslag om å begrense behandlingstilbud for de med svak økonomi ved å legge til 25% moms på Gestalt psykoterapi (og andre alternative behandlingsformer) ......

Forstå det den som kan, eller er det så enkelt at regeringen faktisk IKKE ønsker å prioritere psykisk helse?

#psykiskhelse #rødt #Høyre #helseminister #bernthøie #gestaltterapi #venstre

www.mvafribehandling.no
Gestalt Oslo & Easy Practice

Som gestaltterapeut er det også viktig og ha orden på det administrative, kunne tilby online booking, sikkert data system osv. Jeg har over tid blitt trofast bruker av EasyPractice systemet til alt dette, det har funket veldig bra for min praksis.
Det er derfor med stolthet at jeg nå er blitt promotert på deres hjemmesideHappy..

Sjekk det ut!

https://easypractice.net/nb/casestudies/kim-hough/ 


Screenshot Easypractice

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Trykk OK for å godta!