Micro Blogg

@gestaltoslo

Priser 2023

Til mine nåværende og fremtidige klienter!


Jeg har prøvd mitt beste å holde mine priser lave, jeg har derfor ikke hatt noen prisøkning de siste par år. Dessverre har også jeg, nå fått såpass mye økning på mine driftskostnader, så jeg ser meg nødt til å øke mine priser fra Januar 2023 med 10% av grunnbeløpet (så legges MVA på dette).

Uforståelig nok økte også myndighetene prisen på psykoterapi tjenester med å kreve 25% mva fra 2021, dette igjen gjør det jo vanskelig for "folk flest" å prioritere sin mentale helse - min bransje jobber iherdig med å få dette reversert!
Om anledningen byr seg, snakk gjerne om dette til de som kan påvirke politikerne til å komme på bedre tanker!

Alt vel!

Kim
Gestalt Psykoterapeut Mngf


photo-1609554496796-c345a5335ceb

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Trykk OK for å godta!