Micro Blogg

@gestaltoslo

25% Moms tillegg på alternativt.

Hvorfor vil AP øke priser for komplementære helsetilbud?Høringsforslag:

Hørings svar med kjønnsperspektiv:

Regjeringen med Ap i spissen ønsker å legge til 25% moms på Gestaltterapi og andre komplementære helsetilbud - veldig lite gjennomtenkt når det er et stort antall i befolkningen som ikke engang får tilgang til nødvendig psykisk helsehjelp eller at de som får det må som oftes vente min. 6-12 mnd. (ref.Helfo)..

Som flere brukere erfarer er at, psykolog, psykiater via Bup, Dps eller annen offentlig instans, faktisk ikke er det rette tilbud for alle, at vi er forskjellige individer som trenger et mangfoldig tilbud, spesielt innen mental helse.
Så hvorfor gjøre eksisterende gode tilbud innen mental helse mindre tilgjengelig for de som ønsker dette og har nytte av det? Min erfaring er også at flere av mine yngre klienter setter stor pris på og foretrekker en mer gestaltisk (holistisk) tilnærming til å håndtere sine psykiske utfordringer.
En siste ting som forundrer meg er at jeg ikke kan se at AP sin leder Jonas Gahr Støre har hatt noen innvendinger til at partikollegaer fremmer et så unyansert forslag, når han faktisk har svært god kunnskap om gestaltterapi ved å være i nær relasjon med en etablert gestaltterapeut? Kan jo få tanker om at AP blir mer og mer fjernet fra hva vanlige folk faktisk ønsker og har behov for!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Trykk OK for å godta!